Με επιτυχία έγινε το παζάρι μας

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το παζάρι μας στο χωριο Λαδά την προηγούμενη Κυριακή ( 16 Οκτωβρίου) με κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας τον πολύ κόσμο και το πολύ κέφι όλων των συμμετεχόντων στην Εκδήλωση. Ιδιαίτερο χρώμα στην Εκδήλωση έδωσαν τα Χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας με τις παραδοσιακές κουτσαβίτικες φορεσιές.

Απο νωρίς το πρωί της Κυριακής μετά τον Εκκλησιασμό ο Κόσμος μπορούσε να δει τα προϊόντα που βγάζει ο τόπος μας και να επιλέξει ανάμεσα σε κάστανα, ρίγανη, καρύδια και άλλά αγνά προϊόντα.Εδώ να γίνει πρέπει ιδιαίτερη μνεία στους εθελοντές που προσφέρθηκαν να οργανώσουν το παζάρι μας και που βρίσκονταν πίσω απο τους πάγκους των υπό έκθεση προϊόντων. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΔΑ.

Το παζάρι τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καλαμάτας και ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου.

Απο τις 12 το μεσημέρι και μετά άρχισε το γλέντι με ζωντανή ορχήστρα και στον κόσμο που συμμετείχε ενεργά με πολύ κέφι στην εκδήλωση διατέθηκαν κουραμπιέδες,καρυδόπιτα και άλλα εδέσματα.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δημοσιογράφο της ΝΕΤ Θανάση Πουλόπουλο για την ευγενική του χειρονομία να καλύψει το παζάρι.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

• p1